song

Loading...

Friday, October 28, 2016

-___-!!!

manja
wekkkkk :P

sibuk jugak nak memanja macam aku kah kah
aku tak pe la..cause me is me bwhahahahaha

orang pencen ni..mestila kena poyo

waaaa jelesnya...seronoknya tengok diaorg main
nak main jugakkkk, boleh? kah kah kah kidding. not interested
 
hurmmmm...


...........................................................................................................................................
they take it as serious matter
i know it is serious
but i'm too exhausted...........
mesti kuciwakan dengar aku cakap macam ni

research
hurmm

mungkin untuk spread kefahaman untuk manusiakan
convert data-data tu kepada bahasa yang mudah untuk difahami oleh manusia
dah diprogramkan macam tu

hurm..
i wonder
what they're planning to do

apa plan yang seterusnya

hurm

bolehke diaorg faham ilmu-ilmu kuno tu...
semuanya dah ada dalam diri
bila dah jumpa cara untuk access ke kotak simpanan ilmu-ilmu tu
kebarangkalian, data-data yang dalam bentuk energy akan ditukarkan ke dalam penulisan

penulisan secara automatik, dan proses tu sangat sakit................
tapi, macam dia cakap, teringinkan nak tengok depan-depan
tapi, aku tak sampai hati....

you know, it hurt -___-

hurm, data-data tu bersambung. orang yang berbeza hehe

universe is planning something...hurm

wakakaka merepek...

off

i should read about Carl Jung
automatic writing

hehe.. -___-
pening










p/s: cannot sleep larrrr
finally -____-!!!
ok..sleep..
meditate..off

No comments:

Post a Comment