song

Loading...

Friday, July 29, 2016

w - two worlds




who? why? two world
please…please watch this series..you won’t regret watching this movie ^^
i’ll list it as my favourite/ or amongst the best movie i ever watch…………… haha


now: episode 4
http://kissasian.com/Drama/W-Two-Worlds/Episode-4?id=29593


























.......................................................................................................................................................










^^

wish me luck..
chayok ^^

4 comments:

  1. Terseksa tgu tiap2 minggu kak mimi..huhu..

    ReplyDelete
  2. bestkan… :D :D :D ^_____________^. memberi inspirasi, tak pe weyda boleh kita tengok slow2, tak payah marathon ahahaha love .

    ReplyDelete
  3. Kak mimi..padanla cerita ni ala2 time travel sebab pgrh ke scriptwriter x igt la pulak org yg sama tulis utk drama Time Travel 9 Times dgn Queen Inhyun Man

    ReplyDelete
  4. Queen Inhyun Man, k.mi suka part yg time dia hilang semua ingatan lepas peristiwa bakar kertas tu. Kan dia jadi pengacara tv untuk kisah sejarah, berjalan dekat tempat bersejarah, tiba2 rasa sedih/sayu je yang tinggal.

    Macam kitala kan, bila berjalan dekat bumi yg pernah dipijak oleh watak2 lagenda, terasa macam watak tu hidup. Same sky,same place/earth but different in time.ahahahahahaha thanks info :D...
    tapi cite w 2 world ni paling best

    ReplyDelete